My Facebook 新增面書 心空海嶽 by the inner space 歡迎光臨 Welcome in

「我離港前到過一間精神科醫院。當時有位病人禮貌地問,一個以作為世上最悠久民主政體而自傲的國家,如何能夠將此地交給一個政治制度非常不同的國家,且既沒諮詢當地公民,又沒給予他們民主的前景,好讓他們捍衞自己的將來。一個隨行同事說,奇怪,香港提出最理智問題的人,竟在精神科醫院。」彭定康 金融時報

“During a visit to a mental hospital before I left Hong Kong, a patient politely asked me how a country that prided itself on being the oldest democracy in the world had come to be handing over his city to another country with a very different system of government, without either consulting the citizens or giving them the prospect of democracy to safeguard their future. Strange, said one of my aides, that the man with the sanest question in Hong Kong is in a mental hospital.”Chris Patten Financial Times

Non Chinese literate friends, please simply switch to English Version provided by LOUSY Google Translation

Please participate in the unregistered demography survey of visitors at the right hand side bar. You are: ?

敬請參與在右下方的不記名訪客分佈調查問卷,你是: ?

Monday, November 27, 2006

北京天使合唱團

北京天使合唱團

轉貼在網上有關的文字:

純淨和和聲,漂亮的行腔,最精致細膩的民謠合唱專輯,如水般清澈的東方兒童和聲之美。

[北京天使合唱團] 以优質的童 聲合唱占領了 了愛樂人的心
十四首輕靈感性的世界民謠歌曲邀您同饗天籟
完美的和聲、純淨的音色唱出丰富的音樂表情
干淨的錄音留住了漂亮的行腔
聲情并茂之余讓人回味無窮
天命的歌聲 人間的溫情——人間的美聲 天使的心靈



他們唱的中國民歌或世界名曲,都清澈純淨地具有童真趣,這些歌聲的精致表現,真是會使人一再再憶起紆年代的童年往事。——自立晚報


這一張專輯适合片刻休憩及閑時的聆听,反映出甜美、祥和的童音中,所展現的音樂詩意與迷人魅力。
——美國落杉磯時報


聲部之間的平衡度相當完美,絲毫不遜于歐洲那些歷史悠久的合唱團。——音樂月刊160期世界愛樂人競相贊譽,天命熱情推荐:[北京天使合唱團],唯一入圍美國NAIRD AWARD儿童音樂獎的東方兒童合唱團。


我的精選





歌曲:童年

歌曲:青春舞曲

歌曲:兰花草

歌曲:弯弯的月亮

其他歌曲 北京天使合唱團
一聽音樂網





1 comment:

梁巔巔 said...

靡靡之音, 的確好聽!